Fredagsmys







Så är det fredagsmys med bästisen Michelle. Vi halft ligger på min säng och kollar spännt på OS när Finland och USA spelar mot varandra i hockey nu just! USA läder 6-0 och spelet har räckt först typ 20 minuter! Det går dåligt för Finland.

Pusss på er!

Vi steker plättar


Duschat nu

Michelle är på väg hit till mig och sen ska vi hitta på nåt kul att göra =)

Btw, titta mina läppar har vuxit ! Hehe, skoja ba ;) Kan ni gissa vem jag lekte?


God morgon

Dålig uppdatering? Yes, I know. Ursäkta för det.

Jag vaknade aldeles nyss och nu ska jag duscha lite och äta morgonmål, sen måst jag jobba på mitt skolprojekt som jag gör om Håkan Hellström! Det måst vara färdigt på måndag så jag har lite brådis eftersom jag ju inte har börjat än.. Så typiskt mig.

Hörs snart!




en nyvaknad och osminkad jag

Hejsaaaaan

Hej jag årkade inte lägga upp bilder igår på kvällen eftersom vi kom hem först vid 00 tiden. Det var iallafall riktigt chill på kulturkvällen. Me like.

Michelle blev somsagt övernatten hos mig. Vi vaknade vid 10 och kekade morgonmål. Det blev mörkt bröd, youghurt och oboy. Nu kom vi just för en stund sedan hem från stan. Vi var och äta kinamat som var super gött. Vår bästis Alexandra hängde också med så det var riktigt kul eftersom hon idag åker till Gran Canaria och är där hela lovet. Hehe när vi väntade på att servitricen (stavning?) skulle komma och ge räkningen till oss, så ville jag hela tiden sträcka handen upp och ropa *check please*, men Alexandra skämdes för mig så jag gjorde inte det. Hehe.
Annars, jag färgade håret igår till lite mörkare. Vet inte riktigt hur det blev men jag håller denna färg iallafall nu en liten stund säkerligen.





Hade dom här skorna idag på mig.


fixar oss i ordning



Befinner mig nu just här hemma med min bästis Michelle och vi lagar oss i ordning inför kvällen. ja eller, kvällen och kvällen.. Vi ska vara i skolan kl. 17.15 och ha kulturkväll. Naaaajs.

Annors så har vi mysit med gottis och sånt nu efter skolan och nu håller vi somsagt på och sminka oss och fixar håren. Jag lägger upp bilder senare idag när vi kommer tillbax hem. Michelle blir övernatten här så de blir riktigt najsnaaaaaajs =) Aja, nu måst vi fortsätta!

ps. vårat lov började idag från skolan!

Mår bra nu!




Känner mig mycket bättre nu! Tack tjejer ni är dom bästa! ♥

Nu ska jag i bastun och sen måste jag plugga lite inför morgondagens svenska prov!

Ni kanske undrar att varför jag skrev i förra inlägget så som jag skrev. Saken är så att jag och min pojkvänn gjorde slut. Jo javet, jag skrev då i frågestunden att jag inte hadde nån pojkvän men vi hade faktist varit tillsammans i över 2 år. Han var min första riktiga kärlek. Vi hade allting pefekt i 1½ år. Vi älskade varandra och gjorde allting för att allting sku vara bra coh vi sku vara lyckliga. Vi var lyckliga och vi hade allting bra och vi trodde att vårat förhållande skulle räcka hela vårt liv. Vi planerade vår framtid och namnen på våra barn som vi skulle skaffa nångång. Åh såna planer! Somsagt så hade vi allting perfekt i 1½ år, men nu under det senaste halva året så har vi helatiden varit on/off. Ibland var vi tillsammans och ibland var vi skilda. Och då just när jag svarade på frågorna i frågestunden så var jag sur på honom och vi var inte tillsammans. 
Det dåliga började när han började ljuga för mig. Jag hatar lögner. Och det var inte alls roligt att höra på  hans äckliga lögner medan jag visste sanningen. jag vill inte gå in på vad han ljög om här i bloggen.
Men asså då i förrgår så träffades vi och jag lämnade honom. Förevigt. Jag älskade honom på riktigt och det gjör ont att vi inte mera är tillsammans. Men så här är det ändå bättre. Han är inte värd mig. Jag är värd nån mycket bättre. nån som jag kan lita på. Nån som inte ljuger.
Jag blir inte och gråta nu längre. Jag är stark och jag klarar det här, Im a singel now!

Jag har gråtit nu sen förrgår men nu ska jag träffa tjejerna och vi ska göra nåt roligt tillsammans så jag blir igen glad!

Pusss o kram ♥

årkar inte skriva nåt just nu, men jag vill bara säga att mera lädsen kan man väll inte bli..


Jag har världens bästa tjejer!

Naw, jag älskar nog mina bästisar såå mycke! Vi har så mycket goda minnen som jag aldri kommer att glömma. Jag kan vara 100% mig själv i doms sällskap och jag litar på dom till 100%. How good is that? Very good! Man måste ju kunna lita på sina vänner och inte behöva leka nån annan än sig själv.

Vi gör altid allt möjligt galet som bara vi förstår. Tex. på förra sommaren
 så ringde vi till en helt främmande pojke som var som skådespelare i en sommarteater som vi var och titta på, och så blev vi kompis med honom. Ja, vi blev kompis med en främmande pojke som vi alla tyckte att var så söt och snygg. Hehe, oj vad ja längar till sommaren, och att vi slipper till sommarteatern.

Tjejer, jag älskar er så mycket och kommer altid att göra det!

Glad alla hjärtans dag!

Gomorron på er och ha en fin alla hjärtans dag. Jag själv ska nu snart möta upp mina bästisar och vara med dom hela dagen! Vad skulle vi egentligen göra utan vänner? INGENTING.

Så var med era egna bästisar idag och gör nåt roligt tillsammans, för vänner är en sak i livet som gör allting så mycket bättre och lättare. Om ni inte har en möjlighet att träfffa bästisarna idag, så ring upp dem eller smsa dem iallafall och berätta för dem hur viktiga de är för dig!

Ha nu en jätte fin dag och så hörs vi senare

Pusss

Håkan Hellström!

http://www.youtube.com/watch?v=d7YNhic1o6U&feature=channel

Vill nån snäll läsare berätta för mej att hur man lägger upp videos på bloggen? Jag vet inte, så därför satt jag bara en länk till Håkans sång ;)

Iallafall så gillar jag Håkan Hellströms sånger väldigt mycket!


Kvälls mys med tjejerna!

Godis som vi satte i mikron


Tjejerna kom för ungefär 2 timmar sen hit till mej och vi sitter i soffan och myser med godis som vi satte i mikron. Juvligt, va? ;)


Puss det här blir sista inlägget för idag ♥

!

Tjenaaaaa!

Kom just hem. Jag var först hos min kompis och sen tog vi en liten runda på stan. Åh, jag såg världens snyggaste pojke där! Han var så snygg att jag nästan gick mot en stolpe när jag bara stirrade på honom. Seriöst så tänkte jag gå fram till honom och tala, men kompisen sa till mej att "nejnej nu går vi". Hehe kääääärlek. Såg också ett par jätte snygga skor men kunde tyverr inte köpa dom för dom var så jätte dyra.. Annors så mår jag ju riktigt bra, har ännu lite snuva och hosta men sånt är livet. Ska nu käka nåt och sen kolla på kvällens tv program ;) Juste, min syster kommer idag hem! Har längtat så. Najs.



God morgon sunshines!


Hehe, är osminkad på bilden så jag gjorde det lite finare som ni ser ;)


Ha en fin dag alla, jag ska nu ut
.


Mys

Nu sitter jag bara hemma på min säg och är i facebook och dricker varmt vatten  ;)

Ha en bra kväll allihopa och sov gott sen när ni kryper ner i era sköna sängar!

Pusss


Finlands eurovision låt 2010

http://www.youtube.com/watch?v=EfCLuoKyibE&feature=related


Vad tycker ni om den?

Jag just nu


Hemma

Kom just hem från stan och asså fan vad kallt det är! Man fryser ju liksom ihjäl snart.. Men hur som helst så hadde vi riktigt kul iallafall. Jag köpte en marinblå tröja från ginatricot och lite underkläder.  Visst är det jobbigt att inte vara en av dom kända bloggerskorna som kan köpa precis vad de vill ? *avis* Heh.                                                   
Justde, såg också en gammal bekant som jag inte sett på typ 6 år? Riktigt najs!






Nu drar jag till stan



Nu drar jag till stan med mammas jacka på mig, så det inte blir allt för kallt. Dock är den ju lite stor men vad gör jag inte för att inte frysa? ;)

Juste

Det var nån som undrade var i Finland jag bor. Jag bor i Helsingfors så jag är ju en riktig city tjej, hehe ;) Nej men, Pappa bor i ett egnahemshus på ett lungt ställe utanför centrum och mamma i ett höghus i centrum så jag är en kombination mellan city och lungt egnahemshus område :)

Ny facebook

Idag när jag sku logga in på facebook så fick jag en chock när jag såg den nya designen! Altså herre du milde så konstig?! Jag visste inte ens var man kunde logga ut. Höhö. Visst var den gamla designen bättre, eller? Jaajaa nu får man väll bara vänja sig..

Vad tycker ni? Gamla eller nya?

Yammi!


Sjukis ännu

Gomorrn på er!

Usch fy så dålig jag sov inatt. Hostade typ hela natten och fick inte sömn. Blev hemma idag från skolan och har kollat på "vakna! med the voice"  och Ellen DeGeneres show. Så svarade jag också på era väldigt många frågor som ni skickade ;) hehe.
Nu ska jag ta lite varmt vatten och gå under täcket och kolla på Desperate housewives. I like it!
Hur ser er dag ut idag?

Hör av mig senare

10 saker ni inte visste om mig

  1. Jag heter Karin
  2. Jag hatar matematik
  3. Jag gillar Ulrik Munther
  4. Jag har använt 1 rulle toapapper för att snyta mig idag
  5. Der här är min tredje blogg
  6. Jag tycker om glass
  7. Jag var förr fan av Guns N Roses
  8. Jag har naturlockigt hår
  9. Jag följer dagligen blondinbella, kissie och kenzas blogg
  10. Jag är inte allergisk för nåt



Svar på frågorna

Hurdan familj har du ?

Jag är yngst av 4 barn, så altså jag har 2 storesystrar och 1 storebror + mamma & pappa (:


vad tycker du om bloggerskan paow och dessie?

Jadu vad sku jag kunna säga om dom? De har ju en nöjesfull blogg som lockar läsare, men att bete sig som en kaxig bitch kanske inte alltid är det bästa sättet att skaffa läsare och bli rik? Jag själv läser inte deras blogg men jag har hört talas om att de är kaxiga och såå.
Jag känner ju inte dem, men jag tror att de kan vara riktigt trevliga och bra tjejer i verkliga livet. Dock förstår jag inte varför de går på solarium typ 4 gånger i veckan och skaffar hudcancer åt sig..

Varför har du en blogg i blogg.se om du bor i Finland?

En ganska bra fråga måst jag säga! Jo jag valde att göra en blogg till blogg.se eftersom att bloggar inte är så kända här i Finland och nästan ingen läser över huvudtaget alls bloggar.

Hur lång är du ?

164,5 tror jag (:

Har du en pojkvän?

Nepp

Vad sku du göra om du vann 1 miljon kronor?


JAAAAAAAAA JAG HAR VUNNIT 1 MILJON KRONOR!!!!!!!!!!!!!!! och så sku jag shoppa låss och fara på nån resa. Eller snarare många resor =)

Sov gott!

God natt på er alla jag kryper nu ner i min varma säng och hoppas på att inte hosta hela natten (:

Ps. Glöm inte frågestunden som är pågång nu just!


En blogg som jag rekommenderar för er

http://alltidcarolinis.blogg.se/

Kolla in hennes blogg! =)

Blyga ?

Juste! Glömde säga att ni verkar så blyga när ni inte vågar lämna nån kommentar till mig. Liksom hallå, jag har frågestund på gång var ni kan fråga precis vad ni vill av mig och bara typ 4 har frågat nåt, fast jag har mycket fler läsare! ;)

Mys hemma med mamma

Hejhej

Har bara myst hemma framför Desperate housewives och försökt bli frisk. Har jäkla ont i halsen och hostar som nån galning.. Varför ska jag alltid vara sjuk? Jag hatar faktist vintern och önskar att det redan var sommar. Jag längtar till värmen och till att bara vara fri. Jag känner mig så mycket friare och bättre på sommaren. Ingen skola och ingenting. Bara chilla på stranden och vara med vännerna och festa hela natten utan att det blir mörkt. Åh,
ute-fester! Dom längtar jag till.




Frågestund!

NU har ni en möjlighet att fråga precis vad ni vill om mig! Jag svarar på alla frågor ÄRLIGT.

skicka frågor till det här inlägget under den här dagen och så svarar jag på frågorna imorron.


Gomorron!

Jag vaknade nyss med en rejäl hosta och snuva. Sjuk igen? Gaah, altså jag var typ förra veckan sjuk och vill absolut inte vara det igen. Okey det är ju jätte kul att slippa skolan men liksom jag hatar flunssa och att ligga hemma ensam och bara vara sjuk. Har ätit mycket med vitaminer och appelsiner för att bli frisk ;)

Hur mår ni då? Vad ska ni göra idag? För mig blir det väll bara att mysa hemma och friska mig. Intressant början på min blogg ;) Hehe.

Juste jag såg att jag hade fått några kommentarer och jag blev riktigt glad för det =) trodde nämligen att det här blir en blogg som bara typ jag läser eller så.

Ha en fin dag!

Dagens outfit


Ny blogg!

Hejsan på er alla! Det här är min nya blogg som ni nu just läser på.
Jag kan väll börja med att berätta lite om mig själv dårå. Jag är altså en tjej som bor i Finland och jag är född år 1995, altså en jäkla snorunge är jag ju! Hehe.
Jag vet inte riktigt att är det här en "mode blogg" eller en "skönhets blogg", jag tror att det här bara blir en blogg som handlar om mitt liv och såklart då och då lite om mode och sånt ;)

Men hörrni om ni har nåt ni undrar över mig så är det bara att fråga på kommentar fältet. Jag svarar nemligen på helt allt ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0