Ny blogg!

NY BLOGG: http://www.baytink.blogspot.com/ ;)

Kommer att använda den och inte den här bloggen mera.
Det har varit helt underbart att ha den här bloggen i 8 månader men nu får det räcka. Ses på min nya blogg!

Kram!


GaGa

Lady Fuckin Gaga Hade konsert här i Finland både den 13.10 och 14.10. Och kan ni gissa vem som var båda kvällarna och lyssna på henne? Såklart jag. Hon är bara bäst och finast.

Första kvällen var jag och kolla på henne med min kära mamma för att hon diggar också Gaga super mycket.

Andra kvällen var jag med Åsa. Där var vi spontana! Vi talade på morgonen i telefonen och sen bara bestämde vi att vi far och kollar på Gaga och vi fick helt super bra platser! typ 10 meter från Gaga. Helt fantastiskt.

Det bandet som värmde upp publiken inför Lady Gaga var helt sjukt bra. Jag blev kär. Sångaren Justin är helt super. Älskar dem så sjukt mycket. Semi Precious Weapons i mitt hjärta. Dom bitcharna är bara så underbara.

Bilder:


Gaga

Gaga

Gaga

Åsa och jag med bandet Semi Precious Weapons. Love them! Ååååh vi pussade Justin på kinden! Justin är han den där blonda killen i mitten. Love
spända tider

ÅÅÅÅH så det pirrar i min mage! Vet ni varför?! Ju, för att bästavän är på dejt! hur spännande är inte det? Suppeeeeer spännande. Vi har kommit överens att jag ringer henne alltid då och då och kollar läget. Och om hon dör av tråkhet och det är smått pinsamt så skickar hon till mej ett meddelande att jag ska ringa henne och så ringer jag och leker att det är viktigt att hon måste komma till mig. perfekt!

Oj men just skickade hon till mig att det är helt jeees där så det är ingen panik. *puuuust*  Vad glad jag blev!!!


Jaaaaaaag


RSS 2.0