VAR ÄR DEN!?

VAR FAN ÄR MIN KAMERA-SLADD!?!?

28.04.2010

Hola allihopa! =)

Hur mår ni då? Jag mår prima som vanligt. Solen skiner och livet ler. Är så glad just nu att jag bara ler och nynnar för mig själv. Ska snart fara till stan och chilla lite där ;) Ni vet, jag är en sånhär chill-människa ;) Hehe. Okej det där var inte roligt eller hur?! haha.

Snart är det fredag och då firar vi valborg här i Finland. Ni vet, jag bor ju i Finland. Valborg betyder altså fest fest fest.. Ungdomar brukar här i huvudstaden fara till en viss "park" och dricka och festa och ha roligt där. Såklart ska jag också med mina vänner fara dit!! As nice! Kan det inte vara fredag nu ren? Längtar sååååå.

Vad ska ni idag mina kära läsare? Jag ska nu göra mig färdig och sen så tar jag en cigg! =)

 


Dagens fråga!

Postat av: SAMANTHA

det står att du är 15 år.. hurfan kan du ha sillisar då?:o


Hola Samantha, que pasa? ;)
Ja du har rätt jag är 15 år. Men sillisarna var ju ett skämt som du säkert fattade? Haha jag behöver faktist inte operera större tuttar, eftersom mina egna är ren för stora.. Jag anser inte att bröst operationer är tummen neråt, men jag har inget behov av större bröst när jag redan har samma storlek i tuttarna som kissie som har opererat sina tuttar.. Om inte större tillockmed. Somliga har vettu stora tuttar naturligt, du vet ;) Du är kankse inte en av dom gumman ? Puss


27.04.2010

God morgon mina läsare!

Gaaah jag har jätte brådis nu!!! Måste hinna sminka och fixa håret ännu. Om man bara hadde en frisör hemma hos sig varje dag som skulle fixa allting!? Skulle det inte vara hur ljuvligt som helst?!

Jaja, slänger in en bild på mig så ni får se min look of today =)



Ha en underbar dag i solskenet! Kram

Dagens fråga

är du verkligen finlands kändaste bloggerska ?

Tror du verkligen att jag sitter här och ljuger för er? ;) Tänkte väll det gumman.. Jag är kanske inte lika desperat som du gumman, som måste hitta på allt möjligt för att skaffa fler läsare? Keep on going, bara du kämpar så får du nog en dag mera en 10 läsare =) Kram på dig gummaaaaan!


26.4.2010

Hola alla gullungar! =)

Har inte bloggat på typ 100000000 dagar, så ursäkta för det =( Men nu är jag tillbaka igen!

Hur har ni haft det? Jag har haft det prima under de här dagarna. Fyllde ju 15 år förra onsdagen(21.4) så jag har festat ganska mycket. Gillar ni att festa mina kära läsare? Jag gillar!! Kan lägga upp några party bilder senare om ni vill, har ju fått min kamera tillbaka nu ;) Wohooo vilken duktig tjej jag är som gick hem till random killen och bad tillbaka min älskade kamera!! Alla tjejer skulle inte ha klarat av det ;) Men ni vet, jag är ju Kassye the princess of the house..

Jag hade glömt bort helt att hur härligt det är att blogga!! Så himla härligt och friande att bara få skriva och skriva och skriva. Me like.

Hörs strax!

23.04.2010

God morgon! ♥

Bloggar när jag är hemma! Har brottom nu.


HAPPY BIRTHDAY TO ME

HAPPY BIRTHDAY TO ME, HAPPY BIRTHDAY TO ME, HAPPY BIRTHDAY DEAR KASSYE, HAPPY BIRTHDAY TO MEEEE =)  

Ha en fin dag alla ni! ♥


God natt bloggen

Imorgon fyller jag 15 år, så jag tror att bloggen får hänga vid sidan. Klart jag lägger in typ ett inlägg men mera än så blir det säkert inte. Vill ju fira dagen med vänner och inte sitta framför datorn, ni vet =)

Nu ska jag hoppa i badet och sen fixa naglarna och sånt. Måst nog lägga mig tidigt idag och försöka friskna till tills imoron.

Föresten så hade jag läsar rekord idag=)

God natt alla fina läsare! ♥

Nu hemma

Hello sunnies!

Kom just hem. Det blev 15 minuters solande på solariumet och chillning med Janina =) Härligt väder ute idag måst man nog säga. Så roligt att det snart är sommar.

Har fortfarande ont i halsen och lite slem där tillockmed! Hoppas det går över, vill ju inte vara sjuk imorgon på min födelsedag.

Hur är det med er mina fina läsare? Har ni haft en bra dag? =)

Jaa justde, det blev ingen kamera idag!


20.04.2010

Godmorgon på er ♥

Hur mår ni idag? Jag mår riktigt bra, förutom att jag har fortfarande ont i halsen.

Idag ska jag träffa Janina och chilla med henne hela dagen =) Tror det blir också lite solande på favvo solariumet. Justde så ska vi också kolla på kameror eftersom min är tappad och jag har inte ännu heller hittat den..
Fy så hemskt att ha en blogg utan bilder!!! Jag är väldigt tacksam till er som förstår att kameran är tappad och att det är därför som jag inte längre nästan har några bilder i bloggen. Jag gillar nog er alla läsare så mycket =)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen så ska jag käka lite morgonmål. Lär väll bli igen youghurt och mackor ;)

Ha en fin dag så hörs vi senare!


Visste ni att...

... att jag har silikonbröst? Tänkte väll det.  


Förkyld

Gomorron allihopa ♥  

Äh så tråkigt att vara förkyld. Jag stannar nog idag hemma och chillar och försöker bli bättre. Ska jag liksom vara sjuk på min födelsedag liksom !? Absolut inte.. 21 april smäller det, då ska ni alla sötingar komma ihåg att gratta mig ;) Hehe.

Vad ska ni idag? Skola? Shipping? Chillande? Plugg? Utomlands? Träffa vänner?

Nej nu ska jag lägg mig tillbaka i sängen och vila riktigt ordentligt så jag blir frisk!

Puss o kram


Förkyld?

Nej fan också hörrni! Jag har jätte ont i halsen och känner att jag håller på att bli förkyld. Helvetes fanfanfan!!! Vill absolut inte bli sjuk nu när jag har vart så mycket sjuk under våren. Vad ska jag göra?!

Idag hade jag iallafall jätte roligt med minä vänner Janina och Alexander =) Dock så blåste det väldigt mycket men det hindrade ju såklart inte oss för att ha roligt ;)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen så blir det mys före jag lägger mig.

Sov gott ♥

Ni gör min dag

Asså fan ni gör mig galen!!!!!
Besökar antalet bara ökar och ökar =) Gud vad glad jag blir av er läsare. Till er nya läsare vill jag säga att min kamera är tappad så det är därför jag inte har så mycket bilder nu just. Men annors så lägger jag ut dagens outfit bilder och sånt.
Det är så hima trevligt att ni vill följa just min blogg och läser den dagligen =) Ni gör min dag ska jag säga. 

 


Dagens fråga

Postat av: ellen

har du bara två bästisar? liksom jag menar att har du inte andra vänner och kompisar du brukar vara med? ville bara fråga :) söt blogg ;)

Hej Ellen =) Klart jag har andra vänner än mina bästisar! Varför skulle jag inte ha? Du har rätt, jag har två stycken bästavänner och med dem kan jag dela allting. Sen har jag ju såklart andra vänner jag umgås med och som jag tycker väldigt mycket om. En del är killar en del är tjejer. Jag skriver kanske inte så mycket om dom, eftesom de vill hålla sig utanför bloggen (jag är ju Finland kändaste bloggerska). Kram =)


18.04.2010

Godmorgon ♥

Sovit gott? Jag sov riktigt gott igen som vanligt. Drömde om min nya crush som är typ världens snyggaste ;) Fan vad jag gillar honom.

Idag händer det inget speciellt tror jag, så en ganska tråkig dag kommer det att vara. Solen skiner iallafall så kanske en liten promenad ute i solskenet? Aja, vi får väll se ;)
Oftast så brukar jag inte plugga eller så, men idag känner jag faktist för mig att läsa till modersmåls provet som jag har på onsdag. Är jag månne sjuk när jag känner mig så? Hehe. 

Vad ska ni idag?

Vi hörs!

Dagens frågor

Postat av: ?

Är du inte lite bitch när du gjorde slut med Alex eftersom du börjat gilla en annan kille ?

Hej kära du ;) Jag följer mitt eget hjärta och gör det jag tycker är bäst och gör mig glad. Jag märkte att jag gillar mera en annan person än min dåvarande pojkvän. Jag tycker det sku ha vart jätte elakt om jag skulle ha fortsatt fårat förhållande fast jag är mer intresserad av en helt annan kille. Tycker inte du också det? Jag gör precis det jag själv tycker är rätt och är bäst. Inget konstigt med det, eller hur? Puss på dej!


Postat av: ?

Fixa brunkrämet lite bättre, vah ?

Hejsan sötnos! Jag tycker inte att jag behöver "försvara" mig själv för mitt utseende, men nu just så känner jag för mig att jag vill det. Du syftar på den där ena bilden som är från inlägget "2006 och 2010". Jag kan säga att jag prövade brun utan sol dagen innan jag tog bilden, och som du ser så blev resultatet inte det bästa. Lite fläckar här och där. Men nu för tiden solar jag solarium (vilket du antagligen inte gör) så inga fläckar finns mera ;) Trevligt iallafall att du kollar mitt utseende så nogrannt att du märker sånt där =) Jag trivs med mitt utseende och bryr mig absolut inte vad andra människor tänker om mig. Pussss på dej också!


ut och gå

Nu ut och gå med Michelle. thats soo kassye style! Bloggar när jag är hemma=)




Solade just en snabbis

Helloooooo

Var just en snabbis och solade 15 minuter på favvo solariumet =) Som tur är det snart sommar och då tänker jag faktist inte sola solarium. Känns så otroligt dåligt när jag vet att det är skadligt att sola solarium, men ändå så gör jag det.. Aja, tillräckligt ung för att vara dum ;) Men seriöst så är jag lite rädd för att sola på solarium. Jag vill ju inte få hudcancer ni vet. Vem sku vela ha det? Ingen.
 
Solar ni solarium?



17.04.2010

Godmorgon!

Fyfan vad pinsam jag är när jag är full! Haha jag började typ och dansa för några främmande pojkar och så.. Haha.
Justde. Jag gjorde slut med Alex på torsdag! Fan vad hemskt. Aja jag gjorde slut eftersom jag börjat gilla en annan kille.. Vilken hemsk person jag är. Och vilken hemsk baksmella jag har idag!

Igår var det iallafall jätte roligt med tjejerna! Vi drack massor av shotts och dansade och skrattade och hade det ytterst trevligt =) Vi firade Michelle som fyllde 15 år på torsdag.

Ha en fin dag allihopa!

Dricker

Dricker shotts med födelsedags-barnet Michelle och Alexandra ;)

16.04.2010

Godmorgon ♥  

Jag drömde något så konstigt på natten så ni inte vet! Jag drömde att ett flygplan störtade på min gård och att i flygplanet så var min barndoms kompis som jag inte mera umgås med!? Haha underligt..

Iallafall så sov jag gott om man inte räknar med drömmen. Hur sov ni?

Jag ska snart hoppa i duschen och sen åka iväg till skolan. Före det så ska jag sätta mig ner med baby och äta morgonmål. Youghurt och mackor tror jag ;) Så typiskt morgonmål!

Vad äter ni till morgonmål?


Hörs senare, ha en fin dag!



Bella&Tyra show börjar snart

Har fortfarande ingen kamera, så det blir ingen dagens outfit. Väldigt tråkigt nog att ha en blogg utan bilder måste jag nog säga! Men som tur har jag er fina läsare som årkar och vill läsa min blogg fast min kamera är sönder =) Tack för det!

Justde, bella&tyra show börjar ju alldeles snart! Typ 20 minuter kvar =) Medans jag väntar på att showen ska börja så kikar jag in i mina favorit bloggar. Perfekt kvälls sysselsättning! ;)

Ha en underbar kväll och sov gott! ♥

Förstora läpparna

Hej igen allihopa ♥      

Vet ni vad? Jag har seriöst funderat på att sätta botox i läppen! Eller det är väll inte botox man sätter i läppen utan det är nåt annat medel. Men ni förstår vell ändå vad jag menar? Mina läppar är påriktigt jätte små och jag har alltid velat ha större läppar. Inte riktigt lika stora som Alexandra har ändå, men nog så mycket att det syns ;) Jag har funderat på detta väldigt länge och funderar på att verkligen göra det. Jag har tagit reda på prisen och smärtan som man får och ställen man kan göra det på mm. Min mamma tycker att jag ska hålla läpparna naturliga men att hon ändå respekterar mitt val. Rätt skönt va!?

Vad tycker ni? Förstora läpparna eller inte?

 


Kommer inte på nån rubrik!?

Hej alla underbara läsare ♥  

Hur mår ni? Jag mår jätte bra idag som vanligt!

Snart så kommer några mina kill kompisar hem till mig för att vi måste planera en väldigt rolig sak som kommer att hända på sommaren ;) Jaja ni får höra om det senare såklart! Men jag kan iallafall säga att den där väldigt roliga saken är påriktigt vääääldigt rolig =)

Hörs snart!


Tråkigt att blogga utan kamera

Ja, det är så himla tråkigt att ha en blogg utan bilder, ni vet! Och nu när min kamera är tappad så blir det inte nästan några bilder alls! Bara kanske gamla bilder, men ueew ni vill ju se dom nyaste bilderna, eller hur!? Måst nog köpa en ny kamera.. Men med vilka pengar då? Om ni läser ner i bloggen så ser ni vad jag får i månadspeng (rätt mycket för att vara i min ålder) men det räcker tyvärr inte till både shopping och en bra kamera! Aja, då blir det väll att tigga av mamma eller pappa igen ;) Usch så hemskt att vara en såndära tiggare!! Soo not Kassye-style!!

Käkade middag med mami för en stund sen och ni sitter vi båda helt pråpp mätta här på soffan och kollar på tv. Desperate housewives ;)

Vad tycker ni? Måste en blogg ha bilder?


14.04.2010

Hej på er ♥

Fin dag idag, eller hur!? Härligt väder måst man nog säga.  

Idag har det inte hänt något speciellt, jag har bara varit hemma för mig själv nu efter skolan. Ni vet, vi alla behöver ju ibland studer för oss själva. En stund då vi kan göra precis vad vi vill och vad vi gillar. Såna stunder känns väldigt bra, då när man sällan har sånna stunder! Njut av den lilla tiden som ni får för er själva. Dvs en stund utan era vänner, föreldrar, syskon, vänner, pojk/flickvänner med mera.

Nu ska jag fortsätta och spendera min ensamma tid före mami kommer hem, sen ska vi nog äta mamis hemgjorda bästa mat =)

Hörs senare!


 


Nu blir det mys med Alex

Hola!

Det blir inte så mycket bloggande nu, när jag har tappat min älskade kamera! Det är ju tråkigt med inlägg utan bilder liksom. Ja, nu kan man väll fråga att hur i helsike har jag kunnat tappa min kamera!? Jo saken är så att jag tror att jag tappade den på veckoslutet på en hemmafest. Så nu ligger den väll hemma hos den där random-killen eller lyckligt hos nån ny ägare.. Måst väll köpa en ny kamera snart. Man klarar liksom inte blogg-livet utan en kamera.

Annars då? Jag har varit med Jenny idag. Vi shoppade lite och åt glass ute i solen. Härligt va!? Älskar våren.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen så blir det kvälls mys med Alex! Han kom idag hem från Egypten. Så vi får nog mysa en hel del så vi kommer fatt dom här dagarna han var bårta =)

Ha en underbar kväll och sov gott!

Gomorron!

Gomorron på er söta läsare!

Sovit gott? Jag sov riktigt gott inatt =) Dock när jag vaknade så frös jag!?

Hahaha vet ni vad? Jag var på facebook med i en såndära clubb om en random-kändis från sverige, och vet ni, han som höll uppe den dära clubben så han slängde ut mig från den! Hahaha jag och några andra var liksom boss där i klubben och vi "mobbade" dom andra som var med i klubben litegran kanske.. Men asså att han slängde ut oss! Hihi jaja.

Snart ska jag hoppa i duschen och sen drar jag till skolan. Usch så tråkigt med skola, men vad kan man åt det. Hoppas på ett bra yrke i framtiden då iallafall. Och en rik framtid ;) Alla vill ju vara rika? Klart man vill ha mycke pengar så man kan köpa precis det man vill ha. Liksom om jag nu råkar vela ha en moppe, så då går jag till äffären och köper en moppe! Ljuvligt va!?

Ha en fin dag!

12.04.2010

Godmorgon sunshines! =)

Hur mår ni? Jag mår toppen =)
Snart ska jag dra iväg till skolan, men före det ska jag duscha och sminka mig såklart. Jag käkade just morgonmål med min kära mamma. Älskar dom här soliga morgnarna! Helt awesome.
Mamma är idag ledig från jobbet, så vi ska shoppa efter skolan. Sen ska vi säkert käka på nåt mysigt ställe =) Älskar dom här "mamma-dotter dagarna" =) Gör inte ni också det?

Ha alla ni snyggingar en fin dag! =)

2006 och 2010

Hehe, tänkte visa er en bild som är tagen år 2006 och en bild som är tagen 2010, så ni får se hur jag har endrats

2006


haha visst var jag gullig när jag var 11 år? ;)

 2010





Dagens fråga

Tjena! Din blogg är jätte söt! Hur många besökare har du i dagen? :) Kram

Hej du, och tack så mycket =) Ja det varierar ganska mycket ibland, men jag kan väll säga att mellan 140 och 200 typ. Ganska lite jämfört med dom storabloggerskorna, men det räcker mer än bra till mig =) Jag blir alltid så glad av er läsare! Kram kram


11.04.2010

God morgon solstrålar!

Här i Finland lyser solen helt för fullt och det känns nästan som sommar =) Ljuvligt. 

Idag ska jag med min storasyster och kolla på linser till mig. Visste ni förresten att jag har glasögon? Nej, det tänkte jag väll ;) Använder dom iallafall bara när jag kollar på tv och i skolan på lektionerna. Iallafall så ska jag få linser till födelsedags gåva typ eller nåt =)  Det ska bli jätte skönt att få linser ska ni veta!

Hoppas ni får en underbar dag mina gullungar =)


Myskväll

Hello everyone!

Idag blir det en myskväll med mamma, eftersom jag inte bara årkar gå på fest idag! Var nemligen igår ganska full.. Jaja, vi äter glass och myser med godis och kollar på tv =) I love it.


08.04.2010

Holaa the princess is talking ;)

Vet ni vad? Jag fyller år den 21 april! Samma dag som min vän Kenza =) Men asså tänka sig att jag fyller helt snart. Liksom the princess of the house fyller år snart.
Dah, anyway så ska jag ha en jätte stor fest för all som jag känner eller så! Det ska bli så himla kul. Jag är ju såklart the princess of the night då, så alla kommer ju ba att vela typ dansa bara med mig ;) Jaja, det är ju 13 dagar nu tills jag fyller. Herrregud så lite? Naw, jag gillar födelsedagar!

Annars då? Hur mår ni mina kära läsare? Jag mår prima idag! Igår på kvällen hade jag lite mag- knip eller nåt, men idag mår jag jätte bra =) Sommaren närmar sig och det blir dag för dag varmare, så klart jag mår prima. Saknar dock lite Alex, men sånt är livet. Ni vet.

Nu ska the princess of the house göra nåt roligt, så vi hörs senare!


Saknar min man

Alex åkte igår till Egypten med sin familj! Åh vad jag saknar honom ren! Vi har ju sovit varje natt brevid varandra så det känns så dåligt att sova ensam nu när han inte är här. Ja tänka sig att vi faktist har sovit varje natt tillsammans även om vi inte bor tillsammans ännu och vi är ju bara 14 och 15 år! Gulligt va? Han kommer på måndag tillbax hem. Men hur i helsike ska jag klara mig utan honom? Min man som jag älskar mera än mig själv liksom. Min kram-nalle som jag älskar att kramas med. Jag älskar att känna mig trygg ihans famn.

Ah jag får väll bara sitta och drömma om  honom och tänka i mitt huvud att han är här brevid mig =) Men 1 vecka klarar jag nog! Tiden går snabbt.

Alex, jag vet att du läser det här därför så säger jag nu att jag älskar dig. Puss och ha det bäst med Matias och Sofie och komihåg att sola tillräckligt för min del också ;)


Det blev shopping

Tjena tjena, er favvo bloggare här!

Hoppas er dag har vart super, för min har vart det! Ni måste ju få ha lika roligt som er favvo bloggare! Annors blir det ju orättvist. Jag köpte en hel del idag =) Fick pengar av mamma till shopping, så det var ju riktigt snällt av henne, eller hur. Det är så lyxit att vara bortskämd.. Man får liksom precis allt man vill ha och ännu mer. Lovely. Jag kan visa till er senare allt jag köpte =)

Justde! Hihi vet ni vem vi såg när vi gick i stan? Elsa. Asså Elsa från min skola. En tjej som tror att hon är snygg och cool fast hon påriktigt är typ hatad av alla! Stackars tjej säger jag bara. Patetisk människa ska ni veta. Menmen hihi vi har iallafall nåt att skratta till när vi tänker på Elsa ;) Haha hon gör vår dag liksom! Hehe nej skojja bara. Men seriöst så kan man väll säga att jag hatar henne? Som tur läser hon inte min blogg!

Aja, nu ska jag hoppa i duschen!


07.04.2010

Hello snyggingar!

Saknat mig igen? Hihi jag kan förstå det! Har ju inte skrivit på typ 3 dagar, så klart att ni har saknat er favvo bloggare ;) Menmen here I am again.

Idag ska jag shoppa med bästisarna =) Najs. Men mina pengar är ju nästan slut eftersom jag shoppade så mycket på måndag! Aja,  jag får väll tigga mera av mamma och pappa då.

Föresten så får ni mina kära läsare månadspeng av era föräldrar? Hur mycket i så fall?
Jag får av mamma 170 euro i månaden asså typ 1700 kronor blir det väll. Av pappa så får jag 200 euro i månaden och det är ju typ 2000 kronorr =) + ännu blogg pengarna som jag får! Gud vad mycket pengar jag får utan att jobba! Bra va? Naw, jag får nog så mycket pengar av mamma och pappa för jag är så gullig =)

Anyway, så ska jag asså träffa bästisarna i stan och så blir det shopping och mat på nån mysig restaurang! Låter ljuvligt, I know ;)  

Pusss vi hörs när jag är hemma!
 


Juste glömde visa fredagens party outfit!

Här kommer den iallafall!








Dagens shopping

Det blev en hel del shopping idag med baby! Och middag på en super mysig restaurang =) Gulligt va?

Här kommer dagens shopping



Super mysiga tofflor från lindex


Snygg väska från lindex


Tunika från vero moda


Söta skor från zara


Panter skor från pieces


Brösthållaren och panter shorts från lindex


Liten söt väska från zara


En chill jacka från zara


vi drar till stan



Nu har jag väckt Alex och vi har ätit morgonmål. Det blev mackor och youghurt med bär i. Så typisk morgonmål. Vi pussade varandra säkert i en halv timme så nu är vi nog färdiga för en runda på stan. Sen så ska vi och äta på nån bra restaurnt! Mysigt va? Mysig pojkvän jag har va? Han har lovat att jag får bestämma precis allt vad vi gör idag, så det lär väll bli shopping bara ;) Nej jag tror nog att jag köper nån gullig skjorta eller parfym eller nåt annat till min underbara pojkvän! Naw, vad gullig flickvän jag är! 

Aja, nu ska vi nog dra iväg! Ha en underbar dag bitches och var lika gulliga till era pojkvänner som jag är till Alex ;)

Pussss


03.04.2010

Godmorgon sötingar!

Herregud vad tidigt jag är uppe fast jag festade igår. Kanske beror på att jag inte var såå full? Hehe jaja whatewö jag är iallafall vaken ren, vilket ju är fantastiskt =) Alex sover här brevid mig, jag vill inte väcka honom så jag får trycka svagt på tangenterna ;) 

Igår var det iallafall jätte kul. Vi dansade och sjöng singstar och kan ni gissa vem som sjöng bäst? Ofc the party princess of the house, asså jag ;) Ja och så drack vi såklart jätte mycket. Jag kan lägga upp lite bilder från festen senare om ni vill =) Menmen ni vet den vanliga hemmafest stämmningen? Ja sån stämmning var det igår =)

Somsagt så sover min älskade Alex här brevid mig och nu ska jag försöka väcka honom med några pussar och sen blir det gos =)

Vi hörs om en stund!


Nu blir det fest

Ah efter en tråkig dag så blir det nu party. Ska på en hemmafest hos Alexs kompis så det ska bli jätte jätte najs =) Ska förståss dricka mig riktigt full igen ;) Älskar att festa. Festande är typ det roligaste som finns. Det roligaste är att man aldrig riktigt kommer ihåg vad man gjort på kvällen/natten =) Hihi jag är nog the party princess of the house. Hehe kan man säga så? Jaja whatever nu blir Alex snart sur på mig eftersom han hamnar vänta på mig alltid så jäkla länge. Nu drar han mig från ärmen ren! Aja, puss på er alla, jag pussar Alex nu och hoppas att han inte är allt för sur på mig ;)

Puss o kram!




Gårdagens shopping

Tänkte att jag kan visa för er vad jag köpte igår =)


Ett par söta Vagabond skor


En liten väska från Zara

 


Hola

Hola! Saknat mig? Jag har inte iallafall saknat er. Skojja bara, såklart att jag har saknat er mina fina läsare =)

Idag är det långfredag, vilket betyder en slapp dag. Butikerna är stängda och dagen är känns super lång. Påsk ägg kan man endå äta sig mätt av förståss!
Jag och familjen ska till farmor på middag idag så det är riktigt najs =) Hoppas jag får många påsk ägg! Hehe ;)

Nu ska jag äta morgonmål så vi hörs snart igen!




RSS 2.0