Konfirmerad idag

Hej bloggen min!

Idag har det varit en helt super dag! Konfirmationen var nemligen idag. I kyrkan var det lite sorligt eftersom hela denhär skriba och konfirmations grejjen är över nu och det känns så konstigt. Men dagen har varit hur lyckad och bra som helst! Jag fick en massa fina gåvor och pengar, tack för dem! ♥   

Jag är på jätte bra humör och ska snart gå och lägga mig :)
Jag och min vän Åsa som jag har känt i 10 år!


16.08.2010

Tjena skolan!

Ni vet den där känslan, då man spenderat ett helt sommarlov utan skola eller stress eller sitt jobb, och efter allt detta hamnar på hösten fara till baka till skolan eller jobbet. Den där äckliga och kanske lite lite sorliga känslan. Jag upplevde den igår. Det var hemskt. Mamma sa att jag äggade upp mig. Jag vet inte varför jag upplevde den där känslan egentligen. Jag började ju endå 9an nu. Stackars små 7orna som var säkert liiivrädda haha.
Den där känslan uppstod nu mest för att sommarlovet tog slut och att skolan började- och liksom det betyder att jag måst kämpa så jävlit mycket det här året för att slippa från klassen. Ni vet, jag är inte preciiiis den bästa i skolan. Skärskildt inte på matematik. Usch. Fanfanfan sommarlov nu tack! Ibland tänker jag att varför måst jag vara så dum i huvudet? Varför kan jag inte vara smart? Jag vet liksom inte ens typ var Kina ligger på kartan. Jag vet inte om Chile är ett land eller en stad. Hur kan alla andra mina klasskompisar veta det?! Jag e så duuuuuuum! Men jag tror att det går i släkten, så det är bara att skylla på min mamma och pappa och på deras föräldrar ;) Nää men det går inte att skylla på nån. Eller jo, kanske på mig för det kan ju bero på att jag är så lat att jag inte årkar läsa så mycket till prov och sånt. Men nu undrar jag att hur kan man vara "lat" om man liksom inte gillar att läsa? Haha dagens fundering :D

Godnatt sov gott och dröm fina drömmar! =)
10.08.2010

Haha om jag skulle vara en storbloggerska så skulle mina kommentarer nu bestå av kommentarer som " Kassye hallååå har du dött eller?!" Haha men så som saken är så är jag ju ingen storbloggerska. Jag är en tjej som gillar att skriva i en blogg om mig och vad jag sysslar/sysslat med. Inget speciellt med det. Bara en liten liten blogg som typ ingen vet om haha. Nej nu får det här räcka fan.

Iallafall så har jag under dessa dagar som jag inte skrivit i min blogg, spenderat sommarlov på mitt lande, mina kompisars landen, solat, simmat, shoppat, ätit glass, fiskat :D:D:D, sovit i tält, ätit jordgubbar, klippt gräset, städat, träffat vänner, kollat på tv, ätit, åkt båt,  suttit i en bil över 4 timmar, åkt tåg mååånga gånger, varit i Vasa med min syster som studerar där, träffat min systers pojkvän, läst bloggar, nynnat på kissies låt, tyckt att kissies låt är rätt så bra, gått på toa, ätit kräftor, sett mina kusiner, haft kläd kriser, blivit förtjust i kocken Rocco Dispirito - han e så jäääävla snygg, lysnat på musik, planerat en utomlandsresa mm.

Vad annat har jag gjort? hmm, en massa annat! Men tyvärr tyvärr så årkar jag inte skriva preciiiiis allt. Synd. Heh.

Justde, i förrgår var det en förjävlig storm här i Helsinki. Helt galet. Och allt började på typ 1 minut. Ja, jag överdriver inte!! Jag och min kompis Åsa var ute och det var fint väder och vi hade inte en aning om att det skulle bli ett så hemskt väder.

Plötsligt säger Åsa: Holy shittt titta på molnen fan!!!

Jag: Herreguud fan va dom kmr snabbt!!!

*vi borjar springa*

* Vi tittat bakot och tittar att de svarta molnen är fan ovanför oss nu! Det börjar blåsa och mittiallt blir allting mörkt. Fan vi trodde att världen sku gå under. sand flyger i våra ansikten, det börjar regna och det blixtrar hela tiden. Och nu menar jag faktisy HELA tiden! har aldrig varit med om något liknande. Jag var faktist jätte rädd för vi har haft lite problem med vädret här i Finland nu en tid. Tornadon och sånt. Jag trodde seriöst att det skulle bli en tornado. Och det hemskaste var ju att det blev liksom mörkt på 1 minut! helt galet.

Jaja, vi får hoppas att det där vädret inte kommer pånytt. usch.RSS 2.0