28.09.2010

God kväll alla 10000 läsare!

Jag tänkte göra en liten faktaruta om min vän Åsa.

- Åsa är oftast glad, men när hon är med mig blir hon irriterad och smått elak.
- Åsa älskar att vara i min sällskap.
- Åsa blir inte iallafall som tur störd på mig dagligen.
- Åsa skriker aldrig till mig..
- Åsas skämt är som tur dom bästa
- Åsa skrattar som tur alltid till mina skämt
- Åsa skiter ganska ofta..   
 
Åsa är bara för skön asså!!! sydääääään


Åsa för några år sen..


Hjälp mig

Kaaaaan nån snäll och underbaaar människa kunna fixa min design? Kollla vilken junttig design jag har just nu, med väääärldens största bokstäver. Så går det när Kassye försöker fixa en design.. Ahah, skulle vara helt super om nån skulle kunna hassa en liten tid för att fixa min design!

Haha idag hende det en ganska så rolig grejj. Jag och min kompis var o skolan och vi "grälade" på lek och tjaffsade och använde fula ord. Allt bara på lek. Och så står rektorn i vår skola bakom oss och frågar med den värsta allvarliga rösten att "Hallå vad pågår?!?!", och va ba ööööh joooo vi bara leker.. Haha det var ganska roligt.
Men somsagt om de finns nån som skulle kunna fixa min design, så kommentera och så kan vi diskutera närmare om saken ;)

Pusss o hejjj


Jag sjunger ;)Haha smått för mycket solpuder? Njo. Björn Rosenström är bara så jäääävla bra! Diggar supeeeer mycke

22.09.2010

Halooooj bloggen! Fan va länge sen sist..

Guuuud va jag har saknat att blogga. Påriktit. Jag har saknat så jävla mycket. Nu kommer jag igen att börja blogga. Jag vill göra det här till min vardag igen. Jag vill. Och jag ska göra. Älskar att skriva i min egen blogg. Det är avslappnande.

Det har blivit höst nu. Egentligen ganska mysit om man tänker. Man kan krypa ner under en varm tjock filt med en varm kakao kopp i handen och kolla på favorit programmet eller läsa en bok. Åååååh vad jag blev sugen på att krypa under en filt nu och dricka varm kakao!
En annan bra sak med hösten är att man kan börja använda super snygga boots! Jag köpte ett par ljuvliga bruna boots på lördagen och altså fan att jag bara älskar dom! Helt underbara.

Puss o hejjjjj
RSS 2.0