Eurovision song contest!

God kväll allihopa! =)

Kollar ni på eurovisionen? Kul när Sverige inte är med? ;) Haha. Finland är ju inte heller med. Två misslyckade land.. Memmen livet är!! Fuck hela eurovisionen.

Iallafall kollar jag på det med bästisarna. Ytterst trevligt. Vem tror ni vinner? Jag har ingen aning om vem som kommer att vinna! Jag har absolut ingen favorit. Sverige var min favorit men som sagt så kom ni inte till finalen..

Nu fortsätter vi och kolla!! =)




19.05.2010

Kan ni gissa? Ryssland vann Finland med 5 mål!!! Faaaaan.

Nu börjar jag om. Hej på er alla =)

Hur mår ni? Jag mår toppen! Solen skiner och sommaren är här! =) Så jäkla najs. Ska nu fara ut och sola med bästisarna. Älskar verkligen sommaren!

Äh, hinner inte skriva mera nu!

Hörs senare =)


Finland-Ryssland

hello!

Kollar ni på Finland-Ryssland ishockey matchen? Jag kollar! Fan också Ryssland leder 3-0! Kämpa Finland kämpa!Fast vi alla vet ju ren att Ryssland kommer att vinna.. varför är Finland alltid sämst i allting? Liksom i precis allting. Så konstigt. Men jag tycker iallafall att Finland har klarat sig riktigt bra hittils i ishockey matcherna. Eller vad vet jag? Jag förstår inte i egentligen vad de tevlar om just nu. Silver? Brons? Guld? Kvartsfinal?
Jaah kanske bäst att jag sitter tyst för mig själv och bara kollar..

Nu fortsätter jag och kolla på matchen. Håll tummarna för Finland!! =)

Dagens fråga

Postat av: Nathalie

snygga jeans , vart haar du köpt dom ? :)

 http://duvetnanna.blogg.se/


Hej Nathalie! Du har rätt, dom är verkligen snygga! Jag har köpt jeansen från hm och de kostade bara 19.90 euro! Jätte snygga och bekväma :) Kram!


Dennism.se

Hejhej!

Kolla in Dennis M. blogg! Herregud så han och Yonas är fina tillsammans! =) Jag kan inte sluta le för deras skull. Så söta och vackra.

16.05.2010

God morgon solstrålar =)

Idag skiner solen igen och det är härligt väder! Ska ut och sola med mamma igen. Mamma älskar att sola och att vara brun och det gör jag också så jag solar mer än gärna med min älskade mamma =) Brännde mig lite igår, men nog inte så pass mycket att jag inte skulle sola idag mera.
Ska smörja in mig i solkräm nu och så ska vi ut på gården eller kanske cyklar vi till stranden? Men det blåser väll på stranden jätte mycket så vi lär väll bli på gården iallafall. Men vad gör man när man har en stor gård med solstolar och sånt? ;) heh.

Föresten så har Finland varit ett av de varmaste länderna i Europa nu de senaste dagarna! Vi har haft det varmare än i Spanien! Coolt va? =) Eller snarare sagt härligt va?



15.05.2010

Hejhej sunshines!

Underbart väder har det varit idag, eller hur =)

Älskar älskar älskar sommaren så mycket! Gör ni det också? =)
Idag har jag legat hela dagen i solen med min mamma! Först solade vi på gården och sen cyklade vi till stranden och solade där i typ 4 timmar? Vi hade en liten piknik där såklart =) Sen kom vi tillbaka hem och solade ännu en stund på gården. Har brännt mig lite, men whatever om några dagar är röda färgen borta och då är jag brun som bara vad!!! Det har varit 29 grader varmt idag här i Finland =) I like.

Jag spenderar min lördagskväll idag hemma för att jag är alldeles för trött för fest. Gårdagen blev ganska "tragisk" och lite farlig på grund av att jag och mina kompisar var så fulla.. Men vi hade kul för det mesta..

Det låter kanske här i bloggen som om jag dricker och festar jätte mycket, men jag tycker att jag festar precis lika mycket som vilken annan 15 åring. Ibland kanske överdriver jag också lite med hur full jag varit.. Men det är ju bara kul att överdriva så att ni skulle ha nåt roligt och intressant att läsa.
Naw, vad gullig jag är när jag tänker på er mina kära läsare!? Soo kassye style!!

Gonatt ni gjorde min dag med era fina kommentarer! ♥

bella&tyra show!

Hej mina vänner!

Såg ni på bella&tyra show igår? Vad tyckte ni?

Själv så tycker jag att Alexandra skötte sig jätte bra! Speciellt när jag vet att hon inte påriktit är som rollen kissie. Jag har alltid tyckt att Alexandra är en jätte söt och snäll tjej som tycker om att blogga och tjena pengar. Jag fattar inte riktigt varför folk skriver så elaka kommentarer till henne. Hon har ju också känslor. Förstår inte folk att hon har en roll i sin blogg som heter kissie? Att hon bara leker och provocerar för att tjena pengar och sen leva sitt liv?
Jag ser faktist upp för Alexandra för hon är en väldigt smart och en ytterst snäll person i riktiga livet! Och plus allt detta så är hon otroligt vacker!
Folk måste nog vara avundsjuka på henne.

God morgon människor!

Jag lever fortfarande så dont worry ;)

Kvällen blev super igår! Dock kommer jag inte ihåg preciiis allt som hände.. Men det mesta minns jag nog iallafall.. Vi började hemma hos Janina och förade där lite med våra poolare. Efter det drog vi iväg ut och så träffade på gatan en gammal bekant som gick i vår skola typ 2 år sen (?) och talade med honom och så. Tänka sig att vi kände igen honom fast vi såg honom senast 2 år sen! We were just ment to be ;) Heh nej skoja bara. Han var påväg till hans kompis fest så vi for med honom. Det var riktigt roligt där fast det var alldeles för lite utrymm för typ 150 personer!! Ja, det var typ nån slags födelsedags fest som vi var på.. Vi hade dock ingen present med oss. Förutom drickorna förståss. Där spenderade vi typ hela kvällen och hade det jätte kul och bekantade oss med en massa coola människor.
Jag vaknade idag hos Janina, men kommer absolut inte ihåg hur jag kom till henne!? Jag skulle fara hem övernatten och jag hade en hemkomst tid runt 03.00. Men jag hade tydligen inte farit hem utan till Janina? Janina kommer inte heller riktigt ihåg hur vi kom hem till henne.. Vi var tydligen så fulla att vi inte kommer ihåg ett dugg om slutet av kvällen. Jaja, sak samma, iallafall är vi ännu i liv!!

Nu måste jag duscha, känner mig smutsig..

Hemma en snabbis nu

Hello igen.
Kom just hem från en shopping runda med bästis. Köpte några snygga tröjjor och ett par skor och två stycken jeans och lite annat smått =) Fick ju månadspengen idag så..

Snart ska jag åka iväg till Janina och sen blir det fest =) Fredag i mitt hjärta.. Heh, men seriöst så älskar jag fredagar.  Vad ska ni ikväll? Fest  eller mys? Oftast gillar jag båda lika mycket, men ibland faller jag mer för fest.. Medans ibland stannar jag mer än gärna hemma och bara myser framför tvn eller så.

Nu drar jag iväg. Ha en awesome fredag!

 


07.05.2010

God morgon solstrålar!

Vaknade nyss och är trött fortfarande. Blev dock ganska sent igår med kompisarna.. Vi hängde hos Janina och hade det mysigt! =) Kollade på film och åt en massa godis!

Nu måst jag klä på mig och sen ska jag träffa bästis =)


Vad fläckig jag ser ut på bilden! :o



06.05.2010

Hej på er gummor =)

haft en bra dag hittills? Jag har haft det riktigt bra!

Idag var vi med skolan i Finlands national museum och när vi skulle hänga upp jackorna på ett par knaggar, så ger min kära bästavän sin jacka till en människa av personalen och förväntar sig att hon ska hänga upp hennes jacka! Haha, kassye har bara diva vänner! Soo kassye style! Och soo Michelle style!
Nu ska jag ut till solen och sitta med mina båda bästisar! Himla trevligt =)

Justde!Hittade äntligen kamera sladden så jag kan slänga in dagens outfit!

Så här ser jag ut idag:


Väldigt enkel outfit, men snygg!

05.05.2010

Hej sötisar!

Allt bra? Jag mår prima =) Har kommit över festande nu! På måndag blev det sista kvällen vi festade.. En liiiite förlängd valborg hade vi.. Men skit samma, det var kul iallafall!

Hade idag 2 stycken prov. Religion och modersmål. Nu före sommarlovet så har vi typ 10 projekt som ska göras och iallafall 5 prov. Varför varfö varför!!!! Hatar sånthär skol stress! Och jag hatar att skriva om skolan hit till bloggen för jag vet att ni inte vill läsa om skola. Men nu gör jag det iallafall. Skola är soo not kassye style!

Annars då? Sommarn närmar sig äääntligen=))) Jag har så jäkla mycket planer inför sommaren =) Roliga planer förståss!
Fan klockan är ju ren sådär mycket!! Måste dra till stan nu och fixa lite grejjer ;)

Pusss


03.05.2010

Hello älsklingar ;)

Festande fortsatte ännu igår kväll.. Håller jag på att bli alkoholist? Hoppas inte det. hehe nej, klart jag vet mina egna gränsar och hur mycket alkohol jag tål och så. Men ni vet, ibland vill man bara släppa loss och ha roligt med kompisarna. Och en massa random typer i det här tillfället haha! Har festat nu i 4 dagar i sträck utan nån paus. Bara festat och festat. Nej, jag har inga alkohol problem om ni undrar! Vilket ni säkert gör. Idag lär vi väll inte mera dricka..

Annars då? Vad annat har jag gjort än att festa? Jo, vi satt ute på ett gräs plan och chillade i solen och drack samtidigt och åt jordgubbar. Så jävla roligt att det blir sommar!! we like that.

jag råkade också ut för en väääldigt pinsam situation igår kväll! Vi var på stan och satt på ett par bänkar och vi alla hade var sin öl i handen och så vi rökte samtidigt. Och med min goda tur så går min mammas syster förbi och hälsar på mig glatt, och så ser hon min cigg och öl! Hon blev visst lite chockad när hon såg att jag med mina poolare satt i stan en sönda kväll och supade. Jaja, som tur är hon ganska chill!

Nej hörrni, nu måst jag duscha! Hörs snart =)

Vilken full valborg!

Hello snyggingar, kassye is back!

Vilken jävla skön valborg jag har haft asså! Jag och mina vänner + en massa random typer har festat nu i 3 dagar utan någon paus. Bara druckit och festat och firat valborg! Så jävla najs!

På fredag for vi till den där parken eller vad man nu ska kalla den för (!?) och festade där med andra ungdomar, eftersom det är dit typ alla ungdomar här i huvudstaden far till på valborgsafton. Jag var såklart helt full. Där var vi iallafall till typ 1 tiden på natten och sen fortsatte natten hos nån random kille som vi tyckte var jätte skön. Sen när vi tänkte att det skulle vara bäst att börja fara hem, så hade vi tydligen somna på busshållplatsen (!!!) och en vakt väckte oss typ 5 tiden på morgon-natten. Vi var ju somsagt så fulla att vi var hemma hos mig först typ 8 tiden på morgon.. På lördag for vi till stan på förmiddagen  halv fulla eftersom vi var ju hemma bara typ 3 timmar och under den tiden så hann ju inte alkoholen försvinna från våra kroppar. Så festade vi i stan och hade det jätte trevligt och träffade en massa bekanta och nya bekanta!

Äh, årkar inte nu berätta allt vi gjort men iallafall så förstår ni säkert hur jävla roligt det har varit. Vi har somsagt varit fulla i 3 dagar utan att ha varit nyktra där imellan och jag har haft den bästa valborgen nånssin!
Idag ska vi nog inte dricka mera något alls..

Hur har eran valborg varit? =) Lika skön som min? ;)

RSS 2.0