Bilder

Här kommer lite bilder från idag:








Ny klänning

Kolla vilken snygg klänning jag hittade från h&m! Hur snygg som helst och passar jätte bra till både vardag och till fester. Jag älskar den verkligen och kan ni gissa hur mucket den kostade? 10 euro! Love it


30.06.2010

God morgon!

Vi hade det jätte roligt med mamma igår i Tallin. Vi solade på sun deck på båten och talade tjej saker och helt enkelt bara njöt och firde mammas första semesterdag. I Tallin gick vi runt i stan och njöt av det underbara vädret. Såklart shoppade vi ju också en del och jag blev förälskad i en t-skjorta som jag bara måste köpa! 

Idag vaknade jag rätt tidigt fast jag hade tänkt att jag ska sova länge. Solen skiner ju för fullt så det störde ju inte att jag gick ut på gården och njöt av den härliga morgon solen.
Nu ska jag snart fara till stan och titta lite om jag hittar något billigt och fint på rean. Jag älskar verkligen när butikerna har rea!

       


29.06.2010

Nu åker jag och mamma till Tallin och kommer tillbaka på kvällen typ 22 tiden. Ha en jätte bra och solig dag, vi hörs! =)



28.06.2010

Helou bloggen, nu ska jag blogga igen som vanligt.

Idag har jag spenderat hela dagen med min bästavän Michelle. Vi började dagen med lite shopping eftersom det är rea nu i alla butiker, och efter det åkte vi till mig och solade och chillade och hade lika roligt som vanligt. Vädret har varit super nu i några dagar och jag hoppas att det är lika fint väder imorgon då jag åker till Tallin med min mamma på dagskryssning. Det ska bli jätte roligt!

Justde jag kan väll passa på att säga att jag färgade håret idag till blondre.


Söta Michelle och jag


Michelle!


Hahaha jag med fjortis läppar! En hemsk bild men där har ni något att skrtta åt :-D

  
Vi delade en pizza


Jag





15.06.2010

God morgon!

Idag ska jag åka till borgbacken med vännerna. Vädret är lite muligt men solen tittar nog fram emellan. Men det betyder ju bara att det är kort kö till alla maskiner.
Jag brukar inte våga gå i dom hemska maskinerna men idag ska jag våga åka i alla! Jag måst ju herregud. Dom andra får lov att tvinga mig vad jag än säger. Men iallafall ska det bli jätte roligt att få spendera hela dagen med mina underbara vänner. Imorgon åker jag ju på skriba lägret så då kommer jag att vara 1 vecka utan dem.





12.06.2010

Äntligen har jag fått datorn tillbaka efter att ha spenderat 3 dagar på landet.

Det har ösregnat nu i 2 dagar och jag undrar faktist om sommaren kommer att bli varm över huvudtaget? Visst har det varit varmt vissa dagar men för det mesta så har vädret inte varit det bästa. Ja vill ha sol och varma sommar dagar!

Men trots att vädret är tråkigt så behöver inte humöret vara tråkigt! Jag har haft det riktigt trevligt på landet med mina storesyskon. Det är sällan som vi alla är tillsammans eftersom två av dem redan har flyttat bort hemifrån så jag njuter faktist av dom stunderna som vi spenderar tillsammans. Dansa i regnet är ett fantastiskt sätt att göra en regnig dag lite roligare.


HJÄLP MEJ!

Varför godkänns inte alla mina kommentarer som jag får?! Jag har märkt att när jag loggar in på blogg.se så står det typ att 10 nya kommentarer på inlägget blablabla, men sen om jag kollar min blogg som en random människa så står det typ 5 kommentarer. Vad beror det på? Det har absolut inte alltid varit så.
Snälla berätta varför det är så!
Tack i förväg! =)

08.06.2010

Haloj,

Idag har jag spenderat hela dagen med min bästis. Vi hängde på stan och sen kollade vi på sex and the city 2. Den var jätte bra och rolig, jag rekommenderar den verkligen! =)
Herregud så mycket klockan är! Jag ska barnvakta mina grannar så jag måste skynda nu iväg!
Ha en jätte trevlig kväll så hörs vi imoron!

Dagens look



07.06.2010

Hejsan mina läsare,

Hur mår ni idag? Jag mår helt okej förutom att jag saknar min bästavän som är i Israel just nu. Hon kommer hem tillbaka på söndag men jag saknar henne jätte mycket! Som tur har jag andra bästisen hemma!

Jag har inget att säga just nu. Mitt huvud är helt tomt.
Jag slänger in en bild på mig så som jag känner mig just nu:






06.06.2010

Hej på dej!

Igår firade vi somsagt min bror som blev student. En härlig dag med härliga släktingar och vänner.

Idag har det varit en underbar dag. Första dagen på sommarlovet känns ju alltid bra så det var väl ingen nyhet. Iallafall så har solen skinit och jag har solat på gården med min storesyster. Med hjälp av sol olja så försökte vi bli ännu brunare än vanligt.

Nu ska jag åka till min vän och sen så drar vi väll till stan.


Min storebror blev student!

Min bror blev student idag och vi har firat honom hela dagen med släkten och kompisar! =) Skumppa och kaka har ätits och druckits så jag snart spricker!!


Min nya favorit blogg!

Jag har börjat följa en blogg som jag tycker är super bra!
Det är en blogg som alltid får mej att skratta och le. En blogg som är super rolig och super gay.
Min nya favorit blogg som jag inte kan låta bli att läsa!

Kolla gärna den om ni inte ännu har hittat denna underbara och roliga blogg! =)

http://danielfagerholm.webblogg.se/


Solen skiner!

Solen började skina ett par timmar sen så jag och Johanna har legat i solen och försökt bli bruna =) Det är ju skolavslutning på lördag så lite brun vill man ju vara iallafall. Jag tycker det är så skönt att det snart är sommarlov, jag har väntat på det så länge! Man får ju bara hoppas att denna sommar blir super varm och skön.

Jag kom in bara för att hämta vatten, men så såg jag datorn på bordet och så tänkte jag att jag snabbt ska blogga något. Men nu måst jag snbbt tillaka ut på gården så att Johanna inte märker att jag sitter med datorn i famnen! Det skulle hon nog inte gilla..

Ha en solig och skön dag!


03.06.2010

God morgon!

Vaknade 8 tiden och nu har jag ätit morgonmål med min kära mamma.
Solen skiner inte idag vilket är jätte synd eftersom jag hade tänkt gå till beachen med min kompis Johanna. Vi får väll hitta på nåt annat att göra istället. Hmm shopping? Nej, men vi får se vad vi hittar på.

Nu måste jag duscha och sen åka iväg =)


Provocera eller inte?

Vet ni vad? Jag har haft den här bloggen i typ 4 månader och jag har inte ännu heller bestämmt mig om jag ska vara mig själv, eller om jag ska provocera. Ni har säkert märkt att ibland är jag hur söt och snäll som helst, medans ibland är jag en riktig bitch och en provocerare. Jag kan inte liksom bestämma mig. Vad tycker ni? Snäll eller provocera?

Jag har funderat på att sluta den här bloggen och börja en helt ny blogg =) Kult va?

RSS 2.0