Kolla vilka snygga skor jag designade!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


18.07.2010

Ojdå, det var länge sen!

Jag kom idag hem från Saarenmaa (en stad i Estland, för er som inte visste) efter att ha spenderat 4 dagar där med min mamma. Vi har haft det suuuuuuper skönt och bara slappnat av. Vårt hotell var underbart och det kändes som om vi skulle ha varit i typ Spanien. Vädret var jätte bra mellan 25 och 30 grader varje dag! Lovely.
Jag är förälskad i den staden. En liten trevlig och super mysig stad var allt är helt underbart. Jag har varit där en gång tidigare 3 år sen, men den här gången blev jag förälskad i den. Så ljuuuuuvlig!!!


05.07.2010

Good morning sunshines!

Hur mår ni idag då? Jag mår jätte bra och jag ska snart fara iväg till stan och henga med min kompis. Solen skiner och det är jätte fint väder så det är riktigt trevligt. Dock är jag ännu bränd i ansitet men jag låter det inte störa mitt liv för der hör ju liksom till sommaren. Haha men ni skulle ha sett mig i förrgår! Jag såg ju nästan ut  som en tomat :)
04.07.2010

Jag märkte just att de är juli ren! Sommaren har ju gått jätte snabbt! Snart börjar skolan ju. Äsch nej men det är ju ännu över 1 månad kvar till det.

Jag är fortfarande helt röd i ansiktet så jag har hållits bara hemma idag. Och jag menar faktist att mitt ansikte är SUPER RÖTT och inte bara lite rött och sött sol bränt. Min bästavän kom igår på kvällen hem till mig och när jag öppnade dörren till henne så tänkte hon få en chock när hon såg mig och mitt ansikte. Det är rödare än någonsin och jag fattar inte hur det kan ha blivit så rött. Jag har liksom inte riktigt brännt något annat än mitt ansikte. Lite magen och låren men de är inte heller nära på lika mycket brända som ansiktet.


Haahhaha en rolig bild av mig som jag tog för några dagar sen :-D


Bränd

Herregud kolla hur röd jag har blivit idag! Live är jag ännu mer röd än på bilden! Jag låg på stranden hela dagen med vännerna och resultatet är det här. Faeeeeen jag får hoppas att det blir brunt så snabbt som möjligt!  Kolla speciellt mitt ansikte! Rött som bara vad. Egentligen är det bara ansiktet som är rött.


 


Alexandra gästbloggar

Hej, d e Karins vän Alexandra som just nu bloggar :) Jag o Karin ska just sticka ut o festa lite me några av dom ljuvligaste människor som finns helt just. Nu väntar vi ba på att Sandra ska komma o sn ska vi festa hela natten lång! Hoppas ba att Karin kommer ihåg det imo så d int händer som förra gången då hon hade ingen aning om vad allt hon hade gjort förra natten, fast de va ganska roligt att påminna henne om allt hon gjort o SAGT :D

Puss Alexandra


RSS 2.0